Θερμικές διαδικασίες ψεκασμού
Ψεκασμός με τόξο
Ατμοσφαιρικός ψεκασμός πλάσματος
Ψεκασμός με σκόνη και φλόγα
Ψεκασμός με σύρμα και φλόγα
Ψεκασμός με φλόγα υψηλής ταχύτητας (HVOF)
Μεταχείριση μετά τον ψεκασμό
Σφράγιση
Συμπύκνωση σε φούρνο
Τόρνευση/Λείανση/Λάξινγκ/Χονδρική
Διασφάλιση ποιότητας ψεκασμένων στρωμάτων
Έλεγχος και μέτρηση των εξαρτημάτων
Έλεγχος για απουσία ρωγμών
Μέτρηση σκληρότητας επιφάνειας
Μέτρηση τραχύτητας επιφάνειας
Δημιουργία μεταλλογραφικής τομής
Το καλιούχο σορβικό είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ασφαλές και μη τοξικό συντηρητικό τροφίμων. Αν και το καλιούχο σορβικό είναι ένα από τα πολλά συντηρητικά που υπάρχουν στην αγορά, είναι ένα από τα καλύτερα, καθώς είναι ακίνδυνο και πολυλειτουργικό. Το καλιούχο σορβικό παράγεται κυρίως συνθετικά.
Είναι μια σκόνη χωρίς γεύση και οσμή. Σύμφωνα με την FDA, θεωρείται ασφαλές στη χρήση, καθώς διασπάται στο σώμα σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα. Βρίσκεται στη λίστα των συντηρητικών που επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά με περιορισμούς. Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση στο τελικό προϊόν είναι 0,6 %, υπολογισμένη ως σορβικό οξύ. Λειτουργεί καλύτερα σε όξινο περιβάλλον, αλλιώς οι ιδιότητές του είναι πολύ ασθενέστερες.
Πειραματιστείτε με τη σχέση και την επικοινωνία μέσω πρακτικών και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Ανακαλύψτε απλά εργαλεία όπως το σχεσιακό μαντήλι. Ευαισθητοποιηθείτε στην προφορική, παρα-προφορική και μη-προφορική επικοινωνία. Αυξήστε τις ικανότητές σας στην ομιλία δημοσίως.